Fraud Blocker

Stiftelsetjänster som vi erbjuder för att Starta Stiftelse

STARTA STIFTELSE MED OSS
STIFTELSEKONSULTATION
JURIDISK RÅDGIVNING
STARTA STIFTELSE WORKSHOP

"Långsiktighet är nyckeln till stiftelsevärlden"

En stiftelse förevigar

Hos oss är en stiftelse så mycket mer än bara en organisationsform med skattemässiga fördelar och goda värderingar. För oss är varje stiftelse vi hjälper till att sätta upp en “legacy” ett förevigat arv till kommande generationer som skall göra era mål och värderingar odödliga för att fortsätta leva hundratals år framåt.

Oavsett ni anlitar oss som konsulter eller köper vår helhetslösning för att sätta upp er stiftelse så är vår målsättning att er framtida stiftelse skall vara långsiktig och livskraftigt optimerad med de fördelar som den kan ge, såväl ur ett näringslivsperspektiv som skatteperspektiv för många generationer framåt. Målsättningen från oss på Starta Stiftelse är att vara en långsiktig partner med er framtida stiftelse där vi hoppas få förtroendet jobba vidare med er och er stiftelse även långt efter dess bildande för att ständigt utveckla er och er stiftelse till bästa möjliga nationellt såväl som internationellt.

Vi kommer “hålla er i handen” när ni behöver det, för att alltid finnas där oavsett den lokala, nationella eller globala marknadens svängningar.

Sätt upp Stiftelsen själv och rådfråga en konsult,
eller...

..låt oss ta hand om allt för stiftelsebildningen

Om ni istället vill att vi tar hand om allt så får ni en helhetslösning där vi hjälper er bygga upp er stiftelse från grunden, där vi väger in allt det viktigaste för att göra den så fördelaktig som möjligt anpassad för att vara optimerad för dagens samhälle och globala marknad, framförallt kommer vi hjälpa er bygga er stiftelse så att den är lika aktuell i framtiden oavsett hur samhället eller den globala marknaden kan komma att förändras, detta för att säkerställa att er stiftelse för alltid kommer vara aktuell, långsiktig och livskraftig.

  1. Vi börjar med en session med utbildning och workshop för företagets styrelse och ledningsgrupp där lyssnar på era idéer och värderingar som är viktiga för er att föreviga i er stiftelse, här går vi även igenom viktiga förutsättningar.
  2. Sedan påbörjar vi arbetet med att starta upp stiftelsen och skriva de dokument som behövs, detta inkluderar att vi tar fram de dokument som behövs för registrering hos Länsstyrelsen, vi gör också viktiga kontroller, granskningar och bevakningar som är nödvändiga för att registreringen hos Länsstyrelsen skall gå igenom.
  3. När stiftelsen är startad så kommer vi och våra konsulter finnas vid er sida när ni behöver oss för konsultation, hjälp med att följa upp verksamheten, förvaltning och annan administration som ni kan behöva hjälp med i er stiftelse. Genom vårt internationella nätverk med företag och stiftelser på flera kontinenter kan vi även hjälpa er att komma i kontakt med andra stiftelser och företag för utbyten och samarbeten där ni kommer kunna åtnjuta de samarbetsfördelar som det innebär för er när ni har en egen stiftelse. Om ni behöver hjälp med varumärkesbygge och marknadsföring för att etablera er på den internationelle arenan bland multinationella bolag som ägs och drivs genom stiftelser, så kan vi även hjälpa till med detta.

Kontakta Starta Stiftelse

Starta Stiftelse Stiftelsekonsult Björn Karlsson

Björn Karlsson

Stiftelsekonsult

Tveka inte att kontakta mig vid frågor eller funderingar rörande stiftelser i Sverige eller utomlands.
© Copyright Starta Stiftelse